Nintendo: “Låt inte ditt husdjur kissa på din Switch”

Vad är bättre än en rolig och inte så seriös nyhet att runda av nyhetsdagen med? Här är en sådan. Nintendo varnar nämligen för att djur kan kissa på Switch-konsolen.

Japp, du läste det rätt. Nintendo kände att det var nödvändigt att varna att djur inte ser din konsol som en konsol. De menar att djuret kan tro att din Switch är en leksak och bita på den, eller mer. Och alla som någonsin haft en hund som bitit sönder ett par hörlurar eller dylikt känner nog igen sig. Meddelandet kommer från Nintendos japanska kundtjänst på Twitter, som skriver:

“Eftersom husdjur inte ser så bra kan din Nintendo Switch förvandlas till deras leksak! Och när du upptäcker det är det för sent… då din Nintendo Switch blivit genomblöt av ditt husdjurs saliv eller urin. Vätskor som dessa kan skada Nintendo Switch. Dessutom, det finns en risk för att ditt djur kan bita på kablar (till dockningsstationen) vilket leder till förlorad anslutning. Hur som helst, om du har hand om ett husdjur, snälla se till att din Nintendo Switch är på ett säkert ställe!”

Och, eftersom Nintendo inte skrivit det, för ditt djurs säkerhet!

Nintendo:
Viktigt meddelande från Nintendo.

Original Source

Powered by WPeMatico