Besök Pentagon i ny The Division 2-expansion

När Ubisoft i somras presenterade framtidsplanerna för The Division 2, framgick att tanken var att under hösten släppa expansionen Episode 2 Pentagon: The Last Castle tillsammans med en ny raid. Nu visar det sig att de inte riktigt kunde hålla detta – men nästan.

I en stämningshöjande trailer för The Division 2 får vi nu veta att Episode 2 görs tillgängligt för alla med Year 1 Pass den 15 oktober. Då väntar nya storyuppdrag som tar oss till Pentagon och ett DARPA-laboratorium, samt även Classified Assignments, den nya Specialization-klassen kallad Technician (bra mot robotar och drönare tack vare kraftiga EMP-granater och en raketkastare som kan låsa in sig på sex fiender samtidigt), ett nytt PvP-läge och till sist en ny bana.

Samma dag kommer även en stor uppdatering som bland annat gör det lättare att få de kläder du vill ha, förbättrar Recalibration-systemet, ändrar Dark Zones på flera sätt, implementerar Inventory Management 2.0 och mycket annat. Det betyder att även du som inte köpt passet kan se fram emot flera nyheter.

Något som varken Year 1 Pass-ägare eller andra kan se fram emot, är dock en ny Raid. Utvecklarna har försenat raid nummer två för att finslipa den mer och förhoppningsvis kunna undvika att lanseringen blir lika problemkantad som när den första lades till.

Kolla in trailern här nedan. Spelar du fortfarande The Division 2?

Du tittar på

Preview 10s
Next 10s

Annonsera

The Division 2

Original Source

Powered by WPeMatico